Bridget Maasland, RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Bridget Maasland, RTL Boulevard

Keert Bridget Maasland nog terug bij RTL Boulevard? RTL reageert!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is bijna twee maanden geleden dat Bridget Maasland voor het laatst RTL Boulevard presenteerde. Betekent dit dat de blonde presentatrice voorgoed is ontslagen na haar romance met André Hazes (waar ze volgens Angela de Jong het programma mee voor schut zette) of keert ze binnenkort terug achter de desk? Daar lijkt nu een antwoord op te komen! 

"Er is niks aan de hand, door corona is de planning wat geschoven", zo vertelt haar management vandaag aan Shownieuws. Volgens RTL zijn vanwege de veiligheid en de RIVM-maatregelen wel meer vaste gasten even niet te zien. Het is, zo bevestigt het management, de bedoeling dat Bridget in april weer haar opwachting maakt in het showbizzprogramma. Ze is dus niet ontslagen na haar geflikflooi met André.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Andere titels met Bridget

Dan nog heerst er de grote vraag: waar zijn haar andere twee titels - het veelbesproken Hotter than my daughter en De zwakste schakel - gebleven? Er zijn op dit moment slechts drie afleveringen uitgezonden van het programma met schaars geklede moeders en dat terwijl fans afgelopen maandag plots een herhaling (met Gordon als presentator) kregen voorgeschoteld. Volgens het management van Bridget heeft RTL dit expres gedaan, om zo in het najaar de afleveringen gepresenteerd door Bridget uit te kunnen zenden. RTL laat weten dat hetzelfde geldt voor De Zwakste Schakel, waarvan er al negen afleveringen zijn uitgezonden. Toch een apart verhaal, als je het aan ons vraagt! 

Lees verder