• Nieuws

‘Borsato’s verkopen villa met flink verlies’

Marco Borsato scheidde dit jaar van Leontine

De scheiding tussen Marco en Leontine Borsato is rond, en hun villa in Blaricum is verkocht. Het duo kan weer verder, maar niet van harte: de maakten een flink verlies bij de verkoop.

De Borsato’s kochten de villa in 2015, voor ongeveer 3,75 miljoen euro. Entertainmentblad Weekend meldt dat het oud-echtpaar ‘slechts’ 3,2 miljoen ontving voor hun woning. Een verlies van een half miljoen dus: toch even slikken!

Het is moeilijk voor te stellen dat je in de huidige huizenmarkt een huis met verlies verkoopt, maar het is blijkbaar toch gelukt. Hebben ze een draagmuur beschadigd bij een heftige ruzie? Misschien wilden ze er gewoon van af zijn. Marco kocht onlangs een appartement in Alkmaar, en Leontine trok zich terug in een mooie woning in Huizen.

Met Leontine lijkt het de laatste tijd weer aardig goed te gaan, maar Marco heeft wat meer moeite om aan zijn nieuwe leven te wennen. In een recente brief schreef hij dat hij “het voorlopig rustig aan blijft doen.” Naast de scheiding kampt Borsato ook nog met een burn-out, waar hij langzaam van herstelt.

De scheiding van Leontine en Marco schokte veel fans begin dit jaar. Leontine vergaf Marco een affaire met Iris Hond, maar toen bleek Borsato er meerdere relaties op nagehouden te hebben. Schijnbaar zelfs met een lid van zijn eigen fanclub! Ondanks de ellende kunnen Marco en Leontine nog prima door één deur.