Black Mirror-maker komt met Netflix-mockumentary over 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Black Mirror-maker komt met Netflix-mockumentary over 2020

Black Mirror-maker komt met Netflix-mockumentary over 2020

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

In Death to 2020 neemt Charlie Brooker op geheel eigen wijze afscheid van het horrorjaar 2020. De Black Mirror-maker doet dat onder meer samen met Hugh Grant en Samuel L. Jackson.

Death to 2020: een Netflix-mockumentary

2020 was zo bizar dat zelfs de maker van Black Mirror en het geweldige Bandersnatch het niet zelf had kunnen verzinnen... Dat betekent echter niet dat deze Charlie Booker op de valreep toch nog even een duit in het zakje wil doen! Hij komt namelijk met Death to 2020, een comedyspecial waarin het verhaal van 2020 verteld wordt. Het gaat om een zogenoemde mockumentary, waarin real-life archiefbeelden gecombineerd worden met optredens van verschillende acteurs. Het gaat dan bijvoorbeeld om Hugh Grant, Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow en Leslie Jones.

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

Check de trailer voor Death to 2020

Eerder verklapte Grant (via Vulture) al een aantal details over Death to 2020. Zo weten we al dat hij een historicus speelt, die geïnterviewd wordt over het jaar. Helaas zijn verdere details over de mockumentary nog niet bekend gemaakt… Ook onderstaande trailer maakt ons niet echt wijzer:

Jammer genoeg hebben we nog geen releasedatum voor Death to 2020. Maar als Netflix ‘coming soon’ zegt, vertrouwen we daar maar op!

Ook wij zijn trouwens druk bezig om 2020 in stijl af te sluiten! Zo zetten we deze week al onze favoriete films en onze favoriete series van het jaar voor je op een rijtje.

Lees verder