Kitty uit Big Brother kreeg heftig nieuws te verwerken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kitty uit Big Brother kreeg heftig nieuws te verwerken

Big Brother: Kitty krijgt heftig nieuws

|
|

Laatste update:

Kitty kreeg in het Big Brother-huis vandaag heftig nieuws. De kandidate hoorde vandaag dat haar vader was overleden, maar ze bleef tóch in het Big Brother-huis. Kijkers reageerden verrast, maar Kitty had er vooraf al over nagedacht.

Kijkers verwachtten dat Kitty na het verschrikkelijke nieuws Big Brother meteen zou verlaten, maar dat liep even anders. De vader van de kandidate was al een tijd ernstig ziek, en Kitty nam eigenlijk al afscheid van hem voordat ze het BB-huis in ging.

Zorgen om Kitty in Big Brother

In eerste instantie keken Big Brother-fans vreemd op van het besluit, maar toen Kitty het uitlegde begrepen ze het wat beter. De kandidate heeft naar eigen zeggen ‘niet zo’n leuk leven gehad’ en Big Brother is ‘het eerste dat ze voor zichzelf deed’.

Big Brother-kijkers lijken het besluit te respecteren, maar maken zich wel een beetje zorgen om Kitty. Ze is al niet het stralende zonnetje in het BB-huis, en kijkers hopen dat ze geen last krijgt van de schrijnende situatie. Bij hoge uitzondering mocht Kitty bellen met haar moeder. De deelneemster heeft besloten om de uitvaart van haar vader online bij te wonen.

Big Brother 2022

In 2021 scoorde terugkeer van Big Brother redelijk goed, maar qua kijkcijfers lijkt de rek er momenteel een beetje uit. Big Brother is (op tv) nog niet echt een hit, hoewel er al best leuke ontwikkelingen te volgen zijn. Kandidaten werken elkaar (gedwongen) het spel uit, en er lijkt zelfs liefde op te bloeien in het realityprogramma.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Big Brother doordeweeks om 20:30 uur op RTL5. Op zaterdag kun je vanaf 20:00 uur inschakelen, en op Videoland gaat de livestream de hele dag door. Als je je afvraagt hoe deelnemers zo lang in het Big Brother-huis kunnen verblijven zonder te werken: dat lees je hier!

Lees verder