De kandidaten van Big Brother

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De kandidaten van Big Brother

Déze kandidaten hebben gezoend in Big Brother

|
|

Laatste update:

Oelala, love is in the air. We schreven eerder al dat het eerste Big Brother-koppeltje in aantocht was, maar nu weten we het zeker. De eerste zoen van Big Brother 2022 is een feit! Op de livestream werd gezoend door kandidaten Dimitri en Vera.

Dat meldt lovereality.nl, de site die bovenop al het reality nieuws zit, en de Big Brother 2022 livestream op de voet volgt.

All about that kiss

Op de livestream was te zien dat alle Big Brother-deelnemers richting de slaapkamers vertrokken, behalve ‘Dimi’ en Vera. Zij bleven samen op de bank zitten. Zou het dan eindelijk?! Al dagen draaien ze om elkaar heen…

Vera was er helemaal klaar voor en zat romantisch naar Dimitri gedraaid. Maar de Vlaming voelde duidelijk de pressure en bleef stil voor zich uit staren. Er wordt wat ongemakkelijk gekletst en gegiecheld, tót Dimitri ineens opmerkt dat alle camera’s op hen gericht staan. Koudwatervrees, Dimi? “Let it go, let it go”, zingt Vera. En wel ja, waarom ook niet? Daar was dan eindelijk de kus waar iedereen op zat te wachten.

Déze kandidaten hebben gezoend in Big Brother

‘Alle opties open’

Natuurlijk kwam de zoen niet helemaal als een verrassing. In de ‘biechtkamer’ kondigde Vera het al stiekem aan. Toen deelneemster Nawel haar naar Dimitri vroeg, zei ze zonder blikken of blozen dat ze ‘alle opties openhield’. Wij weten dan wel genoeg.

En dat smaakt naar meer… misschien de volgende keer tóch die pro-tip van Grace uitproberen? Zij kwam er namelijk achter dat er een blind spot moet zijn achter de sauna waar de camera’s niet kunnen filmen.

Lees ook: ‘Hoe betalen Big Brother-kandidaten toch hun rekening?’

Big Brother is elke werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 5, waar ook elke zaterdag vanaf 20:00 uur een liveshow op komt. Ondertussen kun je 24/7 meegluren via de livestream op Videoland!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder