Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese, Robert De Niro

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese, Robert De Niro

Bevestigd! Nieuwe Scorsese film heeft Leonardo DiCaprio én Robert De Niro

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tijdens de Screen Actors Guild Awards werd maandagavond officieel bevestigd dat Martin Scorsese een nieuwe film gaat regisseren: Killers of the Flower Moon. En nee, dat is nog niet alles: Leonardo DiCaprio én Robert De Niro zijn ervoor gecast! Als dat niet een goeie film wordt…

Toch nog een Scorsese film

Eind vorig jaar dacht Scorsese nog dat The Irishman misschien wel zijn laatste film ooit zou zijn. Maar Leonardo DiCaprio onthult tijdens zijn aankondiging van De Niro op het SAG-gala dat er wel degelijk een nieuwe film aankomt. Tot nu toe waren er wel geruchten over de casting, maar dit is voor het eerst dat het bevestigd wordt door iemand die meewerkt aan de film.

Een geweldig duo

Robert De Niro heeft een superjaar achter de rug met de successen van Joker en The Irishman. Hij heeft ook veel vaker met Scorcese samengewerkt aan films, maar dit wordt de eerste keer dat hij met DiCaprio (een andere darling van de regisseur) het witte doek deelt. De Titanic-acteur noemt het een grote eer, want Scorsese heeft een lange lijst met topfilms op zijn naam staan. Kijk hier naar de 13 beste Scorsese-films ooit!

Killers of the Flower Moon

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2017 van David Grann: leden van een inheemse Amerikaanse stam worden vermoord nadat in hun grond grote hoeveelheden olie wordt gevonden. Het verhaal speelt zich af in 1920 toen de FBI net was opgericht en meteen aan de slag moest met deze grote zaak. Zouden DiCaprio en De Niro agenten van de FBI spelen? Wij zijn benieuwd!

Kan je niet wachten om Leonardo te zien? Bekijk hier zijn 5 beste films!

Lees verder