Robert De Niro in The Irishman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert De Niro in The Irishman

Robert De Niro is weer jong in de eerste trailer van The Irishman

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Yes, de trailer waar we allemaal op zaten te wachten! The Irishman is een Netflix Original van Martin Scorsese en is tevens de duurste productie uit zijn carrière. In deze film spelen onder andere de grote acteurs Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci én Harvey Keitel.

Huurmoordenaar

Robert de Niro speelt Frank Sheeran, een huurmoordenaar voor vakbondsleider Jimmy Hoffa, gespeeld Al Pacino. The Irishman is een verfilming van de biografie I Heard You Paint Houses. Dat verhaal gaat over de échte Frank Sheeran, die altijd vuile klusjes uit zou voeren voor Hoffa. In de film zien we ook meerdere keren flashbacks met de jongere versies van de personages: dit hebben ze gedaan met make-up en special effects. Bekijk hieronder de trailer van The Irishman. 

Netflix Original

The Irishman is een Netflix Original en er is een enorm bedrag voor vrijgemaakt. Met de 200 miljoen dollar heeft Scorsese alle ruimte gekregen om er een goede film van te maken. Maar we kunnen pas vanaf 27 november zien of dat ook echt het geval is. Martin Scorsese is lekker bezig: binnenkort gaat hij samen met Robert De Niro én Leonardo DiCaprio werken aan iets nieuws. 

In de bios

Net zoals bij Oscar-winnaar Roma, draait ook deze film eerst in de bioscoop voordat hij op Netflix staat. Vanaf 14 november kun je The Irishman in een select aantal bioscopen in Nederland zien. Om voor die tijd alvast in de stemming te komen kun je dit lijstje met de 13 beste Martin Scorsese films ooit bekijken!

Lees verder