Marc-Marie Huijbregts

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marc-Marie Huijbregts
BN'ers

Benauwde momenten voor Marc-Marie Huijbregts

|
|

Laatste update:

Cabaretier Marc-Marie Huijbregts is hot én cool! Na een glansrol in The Masked Singer staat hij binnenkort in Holland’s Got Talent. Soms neemt hij ook een reclame op en dáárover had hij een grappig verhaal in zijn podcast met Aaf Brandt Corstius.

De nieuwste aflevering van Marc-Marie en Aaf Vinden Iets stond in het teken van badkamers. Nadat Aaf vertelde dat ze in bij aankomst in een hotel altijd als eerste de badkamer checkt, meldde Marc-Marie dat hij altijd eerst het balkon gaat bekijken. Daar kreeg de cabaretier nog aardig spijt van!

Het balkon des doods

De cabaretier vloog voor opnames van een reclame naar Portugal, maar toen hij - traditiegetrouw - het balkon van zijn kamer inspecteerde wachtte hem een nare verrassing. ‘Toen kwamen we in het hotel en zeiden we: ‘Okee, we zien elkaar morgen!’ Ik moest naar het toilet, maar ik ging eerst even kijken op het balkon. Ik hoor ‘klap’ en de deur valt achter me in het slot dicht.’

‘Toen stond ik daar en het was ’s avonds laat, en ik moest naar het toilet én ik had m’n telefoon niet bij.’ De medewerkster van de productie zat helaas niet in de kamer naast die van Marc-Marie, waardoor hij het aardig benauwd kreeg. Hij had natuurlijk geen zin om ’s avonds laat te gillen.

Einde goed, al goed

‘Ik zei ‘Eline! Eline!’, maar ik kon ook niet heel hard schreeuwen. Ik dacht: ik moet hier vannacht op het balkon blijven slapen… Héél gelukkig was zij eerst naar het toilet en ging ze daarna het balkon bekijken.’ Gelukkig, anders had de cabaretier er misschien nóg wel gestaan, en was het misschien niet meer goedgekomen met de ontbijtkoekproducent.

Marc-Marie en Aaf Vinden Iets

Marc-Marie en Aaf Vinden Iets is een behoorlijk leuke podcast, waar regelmatig interessante feitjes én grappige anekdotes voorbij komen. Ook volgt er wel eens een flinke uithaal naar Dionne Stax óf krijgt Birgit Schuurman het voor haar kiezen.

Voor het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent moeten we nog éven geduld hebben. Naar alle verwachtingen verschijnt het pas komend najaar op RTL4. Hier lees je wie er nog meer in de jury zitten van de talentenjacht!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder