Peter Gillis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter Gillis
Familie Gillis

Belangrijke mijlpaal voor Peter Gillis: ‘Trots!’

|
|

Laatste update:

Na het succes van de vakantieparken van Peter Gillis, en de beroemdheid van Massa is Kassa viert Gillis vandaag nóg een succes. Voor de vakantieparkmagnaat is het ‘tijd om terug te kijken naar wat ik allemaal heb bereikt.’

Peter Gillis blaast vandaag 60 kaarsjes uit, en plaatst een verjaardagsbericht op Instagram. “Hatseflats! Vandaag ben ik 60 jaar geworden. Een mooie leeftijd, waarbij ik met trots terug kan kijken naar wat ik allemaal heb bereikt…”

Gillis werd multimiljonair met zijn vakantieparken en een beroemdheid door Massa is Kassa. Gillis is van plan om de komende tijd flink door te blijven stampen.

“Ook ben ik nog nog in de kracht van mijn leven en zit nog boordevol ideeën. Het leven is mooi en het harde werken ben ik dan ook zeker niet verleerd. Ook na m’n 60ste ga ik gewoon door met knallen!”

Hectische weken voor Peter Gillis

De weken vóór Gillis’ jubileum verliepen nogal turbulent! Het nieuwe resort van Gillis werd door de gemeente gesloten, en online beweren boze tongen dat het niet zo lekker gaat tussen Peter en zijn vriendin Nicol.

Daarnaast wil Peter Gillis vluchtelingen uit Oekraïne huisvesten in zijn vakantieparken, maar wordt zijn rol als ‘reddende engel’ soms een beetje cynisch ontvangen.

Je ziet Familie Gillis: Massa is Kassa elke dinsdag op SBS6, vanaf 20.30 uur.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder