Grote zakelijke domper voor Peter Gillis

Peter Gillis

Catastrofe! Peter Gillis' overname van een camping in Valkenburg, vorig jaar, levert de vakantieparkenbaron nu wat problemen op. Het park zit op slot en er moesten zelfs handhavers aan te pas komen om de boel dicht te gooien!

Wat is er aan de hand? Nou, volgens de gemeente Valkenburg heeft Massa is Kassa-ster Peter geen exploitatievergunning. Daarom stonden vorige week opeens handhavers op de stoep, zo onthulde Privé-baas Evert Santegoeds gisteren in Shownieuws.

 

Massa Is nog even geen Kassa

Nog even geen kassa op het park in Valkenburg dus. "Vanaf 24 februari kon je boeken, maar binnen de kortste keren stonden de handhavers op de camping", legde Evert uit. "Ze zijn twee weken open geweest." Nu blijkt die vergunning dus niet in orde. Maar, stelt Evert: "Peter zou Peter niet zijn als-ie zegt 'da komt allemaal goed, komt allemaal wel'. De burgemeester van Valkenburg heeft daar zo zijn twijfels over want dat (zo'n vergunning, red.) heeft heel veel voorwaarden." Peter kan aan de bak: hij hoopt dat de camping in april alsnog kan worden heropend.

 

Foxwild

Dit nieuws kan er ook nog wel bij voor de SBS6-ster, die in foxwilde tijden zit. Zo kwam hij eerder deze week ook terecht in een juicy geruchtenstroom over zijn vriendin Nicol. Die zou met een ander hatseflatsen. Allemaal niets van waar, brieste Peter. Hij denkt dat mensen die roddels over hem en zijn Nicolleke verspreiden gewoon jaloers zijn op zijn succes. Ondertussen kibbelen de twee wel lekker door in SBS6-hit Massa Is Kassa, bijvoorbeeld toen Peter Nicol de schuld gaf van zijn mislukte afvalpogingen.

 

Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS 6.