Nicol boos om beschuldiging Peter Gillis: ‘Godverdomme’

Door Redactie
Peter Gillis

We zagen in Familie GiIlis: Massa is Kassa hoe Peter en Nicol elkaar in de haren vlogen. Peter geeft Nicol de schuld van zijn gefaalde dieet: "Sinds dat Nicol in mijn leven is, lukt het niet.” En dat laat Nicol natuurlijk niet over haar kant gaan!

'Sinds Nicol lukt het niet'

Peter Gillis vertelde eerder in Familie GiIlis: Massa is Kassa een maagverkleining te overwegen. Ondanks dat vriendin Nicol dat geen goed idee vond, legde Peter het idee vandaag toch voor aan afvalcoach Dick. Ook deze raadt een maagverkleining af. Peter is dat ergens wel met hem eens. Het lukte hem eerder namelijk ook om op eigen kracht af te vallen... Tegenwoordig is dat echter een stuk lastiger. En Peter weet wel aan wie dat ligt: “Sinds dat Nicol in mijn leven is, lukt het niet”, vertelt hij Dick. Nicol is duidelijk not amused: “Het ligt helemaal niet aan mij, want ik kook godverdomme elke dag voor jou en elke dag gezond, maar zodra jij de deur uitloopt, duw jij je helemaal vol met worstenbroodjes overal.

Peter Gillis aan de wandel... en de cake

Dat Nicol daar best een punt heeft, blijkt later in de aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa. Peter besloot namelijk vol goede moed sportschoenen te kopen, zodat hij wat meer kan gaan wandelen. Tijdens een bezoekje aan parkbeheerder André gaat Peter echter toch weer in de fout: hij neemt een plakje cake... of twee.

Peter worstelt al langer met zijn gewicht. Wie verantwoordelijk is, laten we graag in het midden… Zo betrapten Familie GiIlis: Massa is Kassa-kijkers Peter in de keuken, maar ontpopte Nicol zich ook al eens tot feeder!

Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6.