Familie Gillis: Massa is Kassa-kijkers perplex door Nicol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Familie Gillis: Massa is Kassa-kijkers perplex door Nicol

Familie Gillis: Massa is Kassa-kijkers perplex door Nicol

|
|

Laatste update:

De familie Gillis ging vanavond op vakantie! Nog voordat Peter en Nicol de straat uitgereden zijn, hebben de Massa is Kassa-sterren al een koelbox vol hapjes weggewerkt… Kijkers snappen er niets van!

Familie Gillis: Massa is Kassa Winterspecial 

In de Familie Gillis: Massa is Kassa Winterspecial zagen we hoe Peter Gillis zijn hele gezin meenam op wintersportvakantie naar Duitsland. Ondanks dat het maar drie uurtjes rijden was, besloot Nicol voor de zekerheid toch een koelbox vol te laden met lekkernijen voor onderweg. Peter vond het eerst grote onzin… maar het stel was de straat nog niet uit of hij kreeg al honger!

'Peter Gillis doet niet meer aan de lijn'

Kijkers zagen vanavond hoe Nicol zich ontpopte tot een ware feeder! Ze schoof Peter tijdens het rijden stukjes grillworst, rolletjes ham, gevulde eieren en nog veel meer lekkernijen in zijn mond. Het ene na het andere hapje werd gretig verorberd. Kijkers vragen zich daarom af wat er gebeurd is met dat strenge dieet van de vakantieparkmiljonair:

Het was vorig jaar ook al smullen van Familie Gillis: Massa is Kassa. Zo gingen kijkers los om het levensgrote standbeeld van Peter en deden deze culinaire perikelen heel wat wenkbrauwen fronsen

O, en nu we het toch over de familie Gillis hebben: wisten jullie al dat Nicol een kinky webshop begint?

Familie Gillis: Massa is Kassa is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder