Familie Gillis Massa is Kassa

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Familie Gillis Massa is Kassa

'Gatver!' Massa is Kassa-kijkers walgen hiervan

|
|

Laatste update:

Elke aflevering is er wel iets hilarisch of bizars aan de hand bij de familie Gillis in hun realityshow Familie Gillis: Massa is Kassa. Niet zelden speelt gevogelte een hoofdrol in de soap van ondernemer Peter Gillis, en die zijn heel vaak hartstikke dood.

Kijkers werden maandagavond al niet best omdat Peter een plankje worst bij een worstenkraam in recordtijd naar binnen werkte. Dit deed hij toen hij korting en een gratis worst eiste bij de verkoper, terwijl hij een zak worsten bij zijn kraam kocht. Niet alleen zijn gulzigheid wekte misselijkheid op bij kijkers van Massa is Kassa.

'Gatver!' Massa is Kassa-kijkers walgen hiervan

'Accuut vegetariër'

Helemaal misselijk werden kijkers van de kalkoen die Nicols moeder Henny met Mieke aan het bereiden was in de oven. De vogel - van niet minder 7,7 kilo - vulde de hele oven en was volgestouwd met stukken fruit, wat het plaatje niet bepaald smakelijker maakte. Om het compleet te maken, werd met een pollepel in de uitgang van de kalkoen geroerd. Volgens sommige kijkers was het bijna "porno" te noemen.

'Gatver!' Massa is Kassa-kijkers walgen hiervan

Laten we hopen dat kijkers minder last van hun maag krijgen én dat de vogels het overleven in de volgende afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa.

Familie Gillis: Massa is Kassa is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder