Peter Gillis slaat terug na foto van 'vreemdgaan' Nicol

Door Redactie
Peter en Nicol Gillis
© Wessel de Groot/Talpa

Huh? Is Massa is Kassa-ster Nicol Kremers met een andere man aan het hatseflatsen? Nee, van die geruchten klopt niets, reageren Nicol en Peter Gillis.

Gisteren leek het even alsof er trouble in paradise was voor de SBS6-realitysterren. Twee juicekanalen hadden het op Peter en Nicol gemunt. Zo postte Roddelpraat een foto waarop Nicol met een andere man zoent en @juicechannel kwam met geruchten over een relatiebreuk en een avontuurtje met volkszanger Ferry de Lits. Niks aan het handje, leggen Peter en Nicol uit.

Zoenen met een andere kerel

De beelden van de zoen met een andere man? Dat zit anders dan je zou denken, legt Nicol, die sinds kort een erotische webshop runt, uit aan Shownieuws. "In een gaybar voel ik me veilig en leuk. Daar zijn allerlei gay mannen om ons heen. Een van die jongens is een soort 'gay bestie' van mij en die kust mij altijd recht op de mond." Dat het online nu een heel ding wordt, vindt Nicol niet bepaald fijn. Catastrofe! "Als daar dan een foto van gemaakt wordt en meteen een hele roddel omheen, vind ik dat heel erg jammer."

Ferry de Lits

"Ze hebben het ook over Ferry de Lits", reageert Peter op het tweede gerucht. "Die treedt op mijn park op, maar ook in bepaalde horecagelegenheden waar wij komen. Nicol maakt een keer een selfie met hem op Snapchat en dan is het meteen van: 'hebben ze al iets samen?'" Peter is not amused. "Ja jongens, ik snap ook niet waar het allemaal vandaan komt. Allemaal afgunst is het." Nicol vult aan: "En jaloezie."

Nou, goed: die mogelijke Gillis-bruiloft is dus zeker niet van de baan. Hatseflats!

 

Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS 6.