beau Antoinette Scheulderman nos maxima

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
beau Antoinette Scheulderman nos maxima

Beau-kijkers gaan los op Antoinette Scheulderman: ‘Zuurpruim’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We vertelden jullie al dat de kijkers van NOS Máxima nogal verdeeld waren over het programma. Die kritiek ging echter vooral over presentator Matthijs van Nieuwkerk. Aan tafel bij Beau richt Antoinnette Scheulderman haar pijlen echter vooral op koningin Máxima zelf!

'Vakantie Griekenland niet solidair'

Matthijs van Nieuwkerk kreeg eerder vanavond de eer om koningin Máxima te interviewen in NOS Máxima. Het werd een vrij openhartig interview waarin onze koningin onder meer vertelde over haar overleden zusje en over de onhandige beslissing om tijdens de coronacrisis op vakantie te gaan naar Griekenland. Máxima noemde die vakantie achteraf “niet solidair” met de Nederlandse bevolking.

Antoinnette onder vuur bij Beau-kijkers

Journaliste Antoinnette Scheulderman was vanavond te gast bij Beau. Samen met Marc-Marie Huijbregts besprak ze NOS Máxima. Antoinnette vindt dat Matthijs wel wat dieper op het Griekenland-debacle in had mogen gaan. Ze vindt het namelijk nogal altijd een enorm domme beslissing van de koninklijke familie. Ook had ze een duidelijke mening over het nieuwe jacht van koning Willem-Alexander… Kijkers snappen haar kritiek echter totaal niet! Ze noemen Antoinnette zelfs een “zuurpruim” en menen dat ze gewoon “jaloers” is op de koningin.

Meer lezen over spraakmakende gasten bij Beau? Gerard Joling kwam laatst openhartig vertellen over zijn vermogen. Sander van de Pavert van Lucky TV ging om een heel andere reden over de tong... Ten slotte noemen we Marco Borsato's "tenenkrommende" interview.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder