Kijkers verdeeld over Matthijs van Nieuwkerk in NOS Máxima

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kijkers verdeeld over Matthijs van Nieuwkerk in NOS Máxima

Kijkers verdeeld over Matthijs van Nieuwkerk in NOS Máxima

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het is vandaag feest op paleis Huis ten Bosch. Koningin Máxima mag namelijk 50 kaarsjes uitblazen. Om die heugelijke gebeurtenis te vieren, mocht Matthijs van Nieuwkerk haar interviewen. De grote vraag is natuurlijk hoe hij dat deed!

Matthijs van Nieuwkerk krijgt flinke kritiek

Koningin Máxima (of “Mexima”, aldus Dionne Stax) is jarig! De NOS zette haar met een speciaal programma in het zonnetje. In NOS Máxima werd onze koningin geïnterviewd door Matthijs van Nieuwkerk, de oud-presentator van De Wereld Draait Door. Met al zijn ervaring is Matthijs natuurlijk niet de eerste de beste… Toch is niet iedereen te spreken over het interview. De een vindt Matthijs té kritisch, de ander noemt het interview juist “zoetsappig”. De criticasters zijn verdeeld, maar zijn het over het algemeen over één ding eens: ze hadden liever een andere presentator gezien, zoals Ivo Niehe.

'Linda de Mol, eat your heart out'

De meningen over het interview met Máxima voor NOS Máxima zijn op zijn zachtst gezegd dus behoorlijk verdeeld. Wat heet: er zijn ook talloze mensen die Matthijs juist wél geweldig vonden. Zij vinden het vooral heel knap dat de presentator de sfeer zo ontspannen weet te houden: “Alsof je met je kopje thee aanschuift bij een vriendin.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder