Gerard Joling

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling

Gerard Joling openhartig over vermogen bij Beau: ‘Ik heb het heel goed’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond had Beau drie ondernemers aan tafel die voor hun veertigste miljonair waren geworden. Volgens de talkshowhost ligt het niet in de aard van de Nederlanders om te praten over hun inkomsten. Beau van Erven Dorens grapte dat alleen Gerard Joling, die vanavond ook te gast was, liep te pochen over het saldo van zijn bankrekening. En het lijkt er inderdaad op dat we ons geen zorgen hoeven te maken over de goedlachse volkszanger.

Tipje van de sluier

Ik heb nog nooit van mezelf gezegd wat ik op mijn bank heb staan”, verdedigde Gerard Joling zich tegenover Beau. “Het is dat mensen dat gewoon weten, want ze kunnen kijken wat er in mijn bv staat.” Toch wilde Joling wel een tipje van de sluier oplichten. “Ik praat in principe nooit over bedragen, maar ik heb het heel goed.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Miljonair

Beau wierp tegen dat Gerard Joling juist een van de weinige Nederlanders die open is over zijn financiële zaken. “Ik doe dit werk nu 36 jaar”, reageerde Joling. “Als ik nu geen miljonair zou zijn, heb ik het toch ontzettend slecht gedaan?” Daarbij vertelde de zanger ook nog dat hij altijd voor zijn dertigste miljonair wilde worden. “Dat werd drie maanden later en daarna heb ik het altijd heel goed gedaan.”Het is trouwens niet de eerste keer dat Joling openheid van zaken geeft over zijn inkomsten. Eerder onthulde hij nog dat hij tonnen is misgelopen door de coronacrisis.

Lees verder