Tony als De Bachelor, geruchten

Veronica Superguide logo
Tony als De Bachelor, geruchten

Had Tony al een relatie tijdens De Bachelor? Hij reageert!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het lijkt haast dagelijkse kost. Gisteren was de 'mogelijke' relatie van Love Island-Job nog onderwerp van gesprek en nu ligt 'Bachelor' Tony Junior onder vuur. De populaire DJ zou namelijk al tijdens de opnames een relatie hebben gehad.

Op diverse roddelaccounts circuleerden de afgelopen dagen screenshots van mensen die de geruchtenmolen op volle toeren lieten draaien. 

Geheime vriendin voor opnames

Hoe het precies zit? Uit de diverse screenshots die 'roddelqueen' Life of Yvonne in handen heeft, blijkt dat Tony en de meid in kwestie vlak voor de opnames nog lieve berichten naar elkaar stuurden. Zo reageerde Tony op één post met 'Hou' 'Van' 'Je' en vroeg hij onder een andere foto of ze zijn jasje draagt. In de onderstaande video legt Yvonne de 'bewijzen' naast elkaar.

Win het weekend van je dromen!

Tony reageert

Om het liefdessprookje niet al uit te blazen voor het überhaupt is begonnen, ontkent Tony bij Shownieuws de geruchten. "Tuurlijk had ik geen vriendin toen ik aan het programma meedeed", aldus de populaire DJ. Hij vertelt verder dat de reacties vorig jaar zijn geplaatst, op het moment dat de dj naar Taiwan vloog voor zijn werk. Hij maakt dus één ding duidelijk: "Het zijn allemaal onwaarheden." 

We kunnen dus met een gerust hart naar de uitzendingen kijken. Bekijk hier alvast een sneak peek van de eerste aflevering.

De eerste twee afleveringen van De Bachelor zijn vanaf nu te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder