Love Island: Heeft Job al een vriendin?

Door Redactie
Job en Esmee, Love Island

De finaleweek van Love Island is aangebroken en net als vorig jaar leek het er even op dat één kandidaat met een dubbele agenda naar het eiland is gekomen. Maar is dat wel waar?

Voor wie alle ophef de laatste dagen heeft gemist, praten we je graag even bij. 

Heeft hij al een vriendin?

Job en Esmee zijn al vanaf het begin het meest 'steady' koppeltje. De twee leken met één vinger in hun neus de finale te winnen, maar daar dacht iemand blijkbaar anders over. De afgelopen dagen doken er namelijk screenshots op die zouden bewijzen dat Job al een vriendin heeft. Hij zou alleen maar meedoen met Love Island om zo wat sponsordeals binnen te slepen. Oh nee! 

Neppe berichten

Gelukkig blijkt het te gaan om een vervalsing! Het meisje waar het omdraait, ontkent dat Job 'bezet' is. "Ze zegt: 'Ik kan je vertellen dat het niet waar is. Ik heb hem al maanden niet gesproken. Voelt een beetje als vissen naar een mogelijke connectie dit'", aldus roddelkoning Fawrynotsawry in de nieuwste Roddelloog. Wie die berichten heeft verspreid, is vooralsnog onduidelijk. Esmee kan dus opgelucht ademhalen!

Win het weekend van je dromen!

Tranen met tuiten

Hoewel de kandidaten normaal gesproken volledig afgesloten worden van de buitenwereld, besloten de makers Job en Esmee wel te updaten. Hoe ze precies reageren, zien we morgen pas in de uitzending. Maar deze tranen spreken voor zich!

Love Island is iedere dag om 20.00 uur te zien op Videoland. Aanstaande zondag zien we wie de winnaar wordt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.