natasja jan b&b vol liefde ruzie naar huis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
natasja jan b&b vol liefde ruzie naar huis
B&B vol LiefdeTVRTL

B&B Vol Liefde-Natasja haalt uit: ‘Ik voel me bijna misbruikt’

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde-deelnemer Natasja is helemaal klaar met Jan! Ze besluit hem niet alleen weg te sturen, maar ook meteen flink de waarheid te zeggen: “Ik voel me bijna beledigd.

Natasja is er klaar mee

Vroege vogel Menno – die vanwege zijn gekke ritme eerder nog verbannen werd naar een tentje – is lekker aan het klussen in de B&B van Natasja. Zijn concurrent Jan voelt daar echter niets voor. Hij wist niets van de klusplannen en besluit tv te gaan kijken. Later wil hij Natasja echter nog wel meenemen op date. Zo ver komt het alleen niet… Natasja is helemaal klaar met Jans passieve gedrag!

'Totaal geen interesse in mij'

Wanneer Natasja terugkomt van een boodschap en merkt dat Jan niets heeft gedaan, is de maat vol. Ze deelt Jan mee dat hij zijn spullen moet gaan pakken. “Ik denk dat het stopt voor ons hier, want ik word niet heel gelukkig van jou”, zo begint ze. Natasja heeft het idee dat Jan vooral vakantie wil vieren. “Ik voel me bijna misbruikt. Ik heb al vaker aangegeven dat ik het gevoel heb dat je andere intenties hebt", stelt ze. "Ik heb aangegeven dat ik het heel leuk vind om gezelligheid te vinden in een man, en een maatje. Er komt gewoon niks. (…) Totaal geen interesse in mij."

'Slap verhaal'

Jan – die je eerder al in deze datingprogramma’s kon spotten – probeert de situatie uit te leggen: "Ik zit erbij als derde wiel. Ik voel me totaal overbodig. (…) Dat is gewoon een duidelijk signaal dat er geen match is en geen vonk en geen interesse", zo stelt hij. Natasja wil er echter niets van horen. Legt hij de schuld nou bij haar neer? Ze vindt het een 'slap verhaal'. Ze neemt het Jan kwalijk dat hij niet zijn best heeft gedaan om haar te leren kennen. “Ik voel me bijna beledigd.

Menno blijft over

Jan is verbaasd door Natasja’s uitbarsting en besluit dan van zich af te bijten: “Je hoeft niet zo aanvallend te doen.” Natasja kan het echter niet helpen: ze is ‘boos’. Als ze vooraf had geweten wat Jans bedoelingen waren, dan had ze liever een andere man gekozen. Natasja blijft nu over met Menno en zijn tepelpiercings. Of de vonk tussen hen toch nog overslaat zien we hopelijk morgen!

Meer lezen over B&B Vol Liefde? Check snel onze overzichtspagina met al het laatste nieuws. Zo vertellen we je graag over dit ongemakkelijke moment bij Denise en lees je hier meer over het afscheid van Ruud.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland. Daar zie je inmiddels ook al de uitslag… Benieuwd? We vertellen je graag hoe het afloopt met de deelnemers!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder