B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
B&B Vol Liefde

Hilarisch! B&B Vol Liefde-kijkers speculeren over afwezigheid Debbie

|
|

Laatste update:

Helaas… B&B Vol Liefde-kijkers moesten het vandaag wéér zonder Debbie stellen. Waar is de B&B-eigenaar gebleven? De kijkers hebben wel een idee!

Waar o waar is smaakmaker Debbie?

Vorige week konden we nog volop genieten van het liefdesavontuur van Debbie in B&B Vol Liefdeof in ieder geval van de bromance tussen haar twee mannen... Deze week is smaakmaker Debbie echter nergens te bekennen! En dat valt op. De kijkers beginnen haar te missen. Er wordt druk gespeculeerd: waarom zien we Debbie, Melvin en Pascal niet meer? Heeft Debbie de cameraploeg aan het werk gezet? Is ze misschien weer factuurtjes aan het draaien? Zijn de mannen zo snel weer opgestapt?

Derde man in B&B Vol Liefde 

We hebben goed nieuws voor alle Debbie-fans: morgen is ze weer te zien! Ze mag dan namelijk haar derde man ontvangen. In het voorstukje zien we dat het om Jelmer gaat, die hartelijk ontvangen wordt met drie zoenen. Melvin weet de romantiek echter vakkundig te ruïneren met een waarschuwing: “Dit is geen vakantie.” De toon is gezet!

benb vol liefde jelmer debbie zoen
benb vol liefde jelmer debbie
benb vol liefde melvin jelmer debbie

Dat B&B Vol Liefde soms meer lijkt op Help, Mijn Man Is Klusser! wisten we trouwens al lang. Dat neemt echter niet weg dat we smullen van het programma! Zo zullen we ook nog lang napraten over die opvallend koele houding van Nico

B&B Vol Liefde is maandag tot en met donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder