benb vol liefde caroline nico

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
benb vol liefde caroline nico

Kijkers geloven niets van koele houding B&B Vol Liefde-Nico

|
|

Laatste update:

We waren er gisteren al bang voor: B&B Vol Liefde-deelnemer Caroline heeft Nico inderdaad naar huis gestuurd. Hij reageert echter verbazingwekkend nuchter… De kijkers geloven niets van zijn koele houding!

Caroline stuurt Nico naar huis

B&B Vol Liefde-ster Caroline trekt het even niet meer zo goed. Ze vindt drie testosteronbommen in huis te veel en kiest ervoor iemand naar huis te sturen. Onze vermoedens werden na een spannende cliffhanger bevestigd: Nico moet plaatsmaken. Caroline besloot de boodschap zo tactisch en voorzichtig mogelijk te brengen… Dat bleek echter helemaal niet nodig! Fanatiek klusser Nico reageert vrijwel onbewogen op het nieuws.

Kijkers geloven niets van koele houding B&B Vol Liefde-Nico
Kijkers geloven niets van koele houding B&B Vol Liefde-Nico

'Ik voel ook niks'

Caroline vertelt Nico dat er iemand naar huis moet en dat haar keuze op hem is gevallen. Ze mist chemie en denkt niet dat er in de toekomst een relatie kan opbloeien. “Het is een gevoel wat je hebt en dat moet je najagen”, reageert Nico uiterst begripvol. “Als ik heel eerlijk ben, in deze setting: ik voel ook niks, maar misschien kan dat ook wel niet.” Hij haalt vervolgens zijn schouders op en bedankt Caroline voor de leuke tijd. Ondanks dat er toch wel enige teleurstelling in zijn stem doorklinkt, zijn de kijkers verbaasd! Zij geloven niets van zijn ‘act’:  

Ook Caroline omschrijft Nico’s gedrag als een houding, een muurtje. Ze heeft er echter alle begrip voor wanneer zo’n boodschap rauw op je dak valt. Hoe het verdergaat met Caroline én of ze inderdaad de liefde vindt zie je morgen!

B&B Vol Liefde is maandag tot en met donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder