Caroline in BenB Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Caroline in BenB Vol Liefde

B&B Vol Liefde-Caroline onthult: 'Misschien zit hij er wel tussen'

|
|

Laatste update:

Cupido vliegt tot nu toe met een héle grote boog om RTL 4's nieuwe hit-datingprogramma B&B Vol Liefde heen. Maar misschien komt het alsnog goed! B&B-eigenaresse Caroline uit Oostenrijk zit flink te teasen in een nieuw interview; gaat ze de liefde vinden?

We zitten momenteel nog te smullen van ongemakkelijke stiltes, B&B-eigenaren zoals Debbie die hun dates behandelen als klusjesmannen én soms zelfs een fittie tussen deelnemers. Bij Caroline in Oostenrijk - die haar mannen ook flink aan het werk zet - gaat het er gelukkig wel heel gemoedelijk aan toe. Er vliegen alleen nog geen hitsige liefdesvonken door de lucht, maar hè: als we Caroline mogen geloven zou het zomaar kunnen dat haar droomkerel er wél bij zit!

B&B Vol Liefde-Caroline onthult: 'Misschien zit hij er wel tussen'
Caroline en Nico

Heeft Caroline haar kerel gevonden?

B&B Vol Liefde is nog wel een week of vijf op tv, dus een ontknoping is nog niet in zicht. Kijkers kregen de vierde man in Oostenrijk ook nog niet te zien, maar tot nu toe zitten Nico, Eric en Mark te vechten om het hart van Caroline (én natuurlijk ook hond Roos). De B&B-bazin gaf een interview aan De Telegraaf waarin ze uiteraard niets verklapt, maar... "wellicht zit er tussen de vier mannen een geschikte kandidaat".

'Zou zomaar kunnen'

Caroline vond de opnames erg "intens", maar kijkt er met "een goed gevoel" op terug. "En het is afwachten hoe de liefde nu verdergaat. Dat moeten we nog uitzoeken", zegt ze ook nog. Hmmm, oke. 'We', dat klinkt veelbelovend. "Misschien zit hij er wel tussen - ja, dat zou zomaar kunnen - en dan trekken we aan het eind van de serie een paar flessen champagne open!" Nou, wat goéééd! Nu is alleen nog de vraag: wie zal ze bedoelen? Nico, Eric, Mark of toch die vierde mystery man?

B&B Vol Liefde is van maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder