Caroline, B&B vol liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Caroline, B&B vol liefde

B&B Vol Liefde-Caroline blikt terug: 'Niet de juiste chemie met Eric'

|
|

Laatste update:

Het was de hit van deze zomer: B&B Vol Liefde. Eén van de veelbesproken deelnemers, Caroline, schoof vanavond samen met haar Roosje aan bij Jinek om eens terug te blikken op het avontuur. 

Want zeg nu eens eerlijk: hebben we de echte Caroline gezien?

Ongemakkelijke situaties

Grotendeels wel, bevestigt ze. Toch gingen de opnames ook haar niet in de koude kleren zitten. "Met de serie zelf heb ik wel momenten gehad dat ik dacht: dit is niet Caroline die normaal in Oostenrijk woont", blikt ze terug. "Dat zit 'm er toch in dat je bijna 24/7 camera's op je gericht hebt en dat je met plots drie mannen in je eigen huis aan het daten bent. Heel ongemakkelijk. En hoe je het wendt of keert, ik ben toch een gastvrouw. Ik ging steeds meer in de rolmodus van verzorgen, zorgen dat er eten was en iedereen het naar zijn zin had."  

Geen chemie meer

Uiteindelijk leek het er toch op dat ze in Eric de man van haar dromen had gevonden. Maar achteraf bleek die vonk net zo snel weer uit als dat ie was gekomen. "Het is Eric niet geworden omdat er uiteindelijk toch niet die juiste chemie tussen ons was. Dat heb je wel nodig als je een relatie wil aangaan", bekent ze. "Ik heb Eric daarna nog één keer gezien in Oostenrijk en toen dacht ik: ik moet hier een punt achter zetten. Als het gevoel niet goed is...." 

Op naar de toekomst in Nederland

Tot overmaat van ramp moest Caroline ook nog afscheid nemen van haar B&B. De vaste lasten liepen door en ze kreeg in deze coronatijd geen steun van de regering. Toen er vervolgens een goed bod kwam, kon ze die niet afslaan. Nu richt ze zich dan ook op de toekomst. "Ik ga in Alkmaar wonen en ben afgelopen maandag begonnen met een vastgoedstyliste-opleiding. Ik heb echt mijn passie gevonden door dit huis te creëren en dat is het inrichten en alles wat daarbij komt kijken." 

Volgens de talkshowhostess blijft het daar niet bij. "En je gaat je hond ter adoptie afstaan aan... Eva Jinek." Roosje is zo te zien helemaal voor.

B&B Vol Liefde-Caroline blikt terug: 'Niet de juiste chemie met Eric'

Jinek is iedere doordeweekse dag om 22.00 uur te zien op RTL4. Fans van B&B Vol Liefde mogen deze hoogtepunten overigens ook niet missen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder