• Nieuws

Patrick J. Adams spreekt Meghan Markle niet meer

Patrick Adams en Meghan Markle in Suits

Patrick J. Adams deelde jarenlang het scherm met Meghan Markle in Suits, maar de twee hebben tegenwoordig geen contact meer. Markle trouwde in 2018 met prins Harry, en daarna is het contact tussen de oud-collega’s verwaterd.

Adams kwam nog wel op de ‘royal wedding’, maar daarna hebben de collega’s elkaar amper meer gesproken. Adams en Markle verlieten Suits op hetzelfde moment, maar Adams keerde in het slotseizoen weer even terug. Meghan Markle niet... echt.

Tegen de Radio Times zegt Adams: “Eerlijk gezegd ben ik een beetje bang. Ik weet zeker dat ik haar zo zou kunnen opbellen, maar ik heb geen idee wat ik zou moeten zeggen!”

Adams meldt dat hij nog wel contact had met Markle toen ze bevallen was van haar zoon Archie, en hij zelf ook vader werd. “We hebben toen een paar berichten gestuurd en cadeautjes verzonden, maar verder ben ik een beetje bang.”

Harry en Meghan

De acteur zegt het moeilijk te vinden dat zijn oud-collega continu onder vuur ligt in de Britse roddelpers. “Ik ken haar natuurlijk, en weet hoe aardig ze in het echt is. Het is moeilijk om te zien… Je wilt dat je vrienden in alle rust een leven kunnen opbouwen. Ik mis mijn vriendin, maar ik ben blij dat het verder goed met haar gaat.”

Meghan en Harry gaat het inderdaad voor de wind! Het paar sloot recent een megadeal met Netflix: mogelijk gaat het om kinderprogrammering, maar er wordt ook gefluisterd over een realityserie.