Mike en Harvey in Suits

Veronica Superguide logo
Mike en Harvey in Suits

Mike en Harvey herenigd in teaser Suits: Seizoen 9

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Binnenkort gaat het laatste seizoen van Suits van start. En natuurlijk zou de finale niet compleet zijn zonder deze oude bekende!

Briljant

Vorige maand werd bekend dat Patrick J. Adams terugkeert in Suits. De televisiester zal daarbij uiteraard opnieuw in het maatpak kruipen van de ambitieuze Mike Ross. In het nieuwe seizoen wordt de briljante advocaat dan ook herenigd met zijn mentor Harvey Specter (Gabriel Macht). Dat bewijst de eerste teaser voor het negende (en laatste) seizoen van Suits!

Reünie

Mike zal overigens pas in de vijfde aflevering van Suits: Seizoen 9 zijn opwachting maken. De fans moeten dus nog heel even wachten op de reünie tussen het advocatenduo. Patrick J. Adams heeft er in ieder geval zin in. In een interview met Deadline zei hij eerder: “Ik kijk er enorm naar uit om deel uit te maken van het laatste seizoen van Suits. Maar als de kostuumafdeling denkt dat ik mijn gestolen pakken kom terugbrengen, heb ik slecht nieuws voor ze.

Suits: Seizoen 9 gaat op 17 juli in première in Amerika. Het is helaas nog niet bekend wanneer het laatste hoofdstuk in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder