Gabriel Macht en Patrick J. Adams in Suits

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gabriel Macht en Patrick J. Adams in Suits

Patrick J. Adams keert terug in laatste seizoen Suits

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het laatste seizoen van Suits komt eraan en de makers hebben een verrassing! Patrick J. Adams pakt zijn rol als Mike Ross weer op, vertelt hij in een interview met Deadline

Oog in oog

Patrick kijkt nu al uit naar zijn terugkeer in de populaire advocatenserie. "Ik heb mijn tv-familie gemist en kijk ernaar uit te ontdekken met wat voor problemen Mike de zaak dit keer opzadelt.” Halverwege het 9e seizoen komt Mike oog in oog te staan met zijn voormalige partner in crime Harvey Specter (Gabriel Macht) en Samantha Wheeler (Katherine Heigl). De makers willen nog niet bevestigen of Adams ook in de laatste aflevering speelt, maar er wordt wel sterk naar gehint. 

Mike en Rachel

Met de terugkeer van Adams rijst ook de vraag of Meghan Markle, nu hertogin van Sussex, wellicht nog een keer haar gezicht laat zien. Zij speelde jarenlang als Rachel Zane in Suits, maar verliet haar acteercarrière voor prins Harry. Adams en Markle verlieten de serie aan het einde van seizoen zeven. Maker Aaron Korsh zegt: “Je weet het nooit, maar ik zie het niet gebeuren.

Pearson

Het laatste seizoen van Suits bestaat uit 10 afleveringen en wordt vanaf 17 juli in Amerika uitgezonden. Nederlandse kijkers moeten nog even geduld hebben. De serie wordt door Netflix uitgezonden, maar loopt enkele seizoenen achter. Op 12 juli kunnen we het 7e seizoen op Netflix vinden! De spin-off serie Pearson komt in Amerika dezelfde dag uit als het laatste seizoen. Wij hopen dat ook deze serie snel op Netflix te zien is! 

Lees verder