Harry en Meghan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Harry en Meghan

Harry en Meghan krijgen helemaal geen Netflix-realityserie

|
|

Laatste update:

Royalty-fans die zich al helemaal verheugden op een Keeping Up With The Kardashians-achtige reality-serie voor Harry en Meghan, komen bedrogen uit. De hertog en hertogin van Sussex gaan helemaal geen camera's op hun snufferds toelaten!

Gisteren slingerde sensatiekrant The Sun spannend nieuws de wereld in: Harry en Meghan zouden - als onderdeel van hun giga-Netflix-deal - camera's toelaten voor een "smaakvolle" realityserie. Het gerucht verdwijnt echter weer als sneeuw voor The Sun nu blijkt dat de twee dit helemaal niet van plan zijn.

Toch geen realityserie

Een realityshow met Harry en Meghan klonk al een beetje ongeloofwaardig. De hele redend dat ze afstand namen van het Britse koningshuis was toch gebrek aan privacy?! De kritiek kwam gisteren keihard aankakken. "Ze maakten de Britse media zwart en deden alsof ze van ons moesten wegvluchten. Nu beginnen ze een realityshow. Dit is exact waarvan ze zeiden dat ze het niét gingen doen. Wat een hypocrieten", sneerde Ingrid Seward, hoofdredactrice van het Britse blad ‘Majesty Magazine, in The Sun. Nou Ingrid: even kalm aan hoor, het gaat toch niet gebeuren.

Nieuwe scoop

Het entertainmentplatform Deadline kreeg de nieuwste scoop van het 'Megxit'-koppel. "In a statement sent to Deadline, their representative said: 'The Duke and Duchess are not taking part in any reality shows.'" Nou: duidelijker kan haast niet. Wat we dan wel mogen verwachten van Harry en Meghan op Netflix? Documentaires, films en series voor kinderen en/of over hun goede doelen-werk. Iets minder juicy, maar wel classy!

Lees verder