Meghan Markle en prins Harry

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Meghan Markle en prins Harry

'Harry en Meghan krijgen Netflix-realityserie: wat een hypocrieten'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

We weten sinds kort dat Netflix de Britse prins Harry en ex-actrice Meghan Markle heeft binnengehengeld. Maar wat we toen niet hadden kunnen bedenken, blijkt (waarschijnlijk) toch te gaan gebeuren: ze krijgen een realityshow!

Harry en Meghan gaan geen blockbusters maken, maar juist documentaires, films en series voor kinderen, zo klonk het bij de bekendmaking van de deal. Nu lijkt het erop dat de hertog en hertogin van Sussex ook een realityserie gaan maken. Dat claimt sensatiekrant The Sun op basis van een geheimgehouden 'insider'. En uiteraard - de Britse pers was weer lekker salty - klinkt er nu al kritiek. 

Hoe hypocriet

Een belangrijke reden voor Harry en Meghan om afstand te nemen van het Britse koningshuis, was hun leven in de royal spotlights en het gebrek aan privacy. "Waarom zouden ze hun privéleven nu dan te grabbel gooien?”, sneert Ingrid Seward, hoofdredactrice van het Britse blad ‘Majesty Magazine’, in The Sun. "Ze maakten de Britse media zwart en deden alsof ze van ons moesten wegvluchten. Nu beginnen ze een realityshow. Dit is exact waarvan ze zeiden dat ze het niét  gingen doen. Wat een hypocrieten."

Smaakvolle serie

Nou, verwacht nog meer van dit soort felle kritiek, kunnen we alvast voorspellen. Goed, terug naar de show zelf. Volgens de bron van The Sun gaat het om een 'smaakvolle' serie. Dus geen tikkie ordinaire Keeping Up With The Kardashians-toestanden. "It will be tasteful. They want to give people a glimpse into their lives. Much of the docuseries will be about their philanthropy rather than what they get up to behind closed doors." Het zou gaan om een opnameperiode van drie maanden, maar verder weten we nog weinig. Nog een interessante quote: Netflix wilde niet alleen maar de verantwoorde Meghan en Harry-producties. Nee, ze willen waar voor hun geld! "They may have had all these lofty ideas about producing epics highlighting environmental causes and the poverty gap, but Netflix obviously want their pound of flesh." Meghan, Harry en Netflix hebben nog niet gereageerd op dit gerucht.

Lees verder