De Royal Baby van Prins Harry en Meghan Markle heeft een naam!

Veronica Superguide logo
De Royal Baby van Prins Harry en Meghan Markle heeft een naam!

De Royal Baby van Prins Harry en Meghan Markle heeft een naam!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zoontje van Prins Harry en Meghan Markle heet Archie. Dat hebben zijn ouders vandaag aan de wereld laten weten. Via hun officiële gezamenlijke Instagram-account onthulden de Duke en Duchess van Sussex de naam van hun op 6 mei geboren jongetje. De volledige naam van deze royal baby is Archie Harrison Mountbatten-Windsor. De apetrotse ouders poseerden ook voor foto's met hun kleine man in St Georges Hall in het kasteel van Windsor.

Vernoemd naar Riverdale-Archie?

De Riverdale-fans hier op de redactie zijn er trouwens van overtuigd dat Harry en Meghan hun menneke naar Archie Andrews hebben vernoemd, de hoofdpersoon van deze razend populaire serie. Als dat al zo zou zijn, dan is het onwaarschijnlijk dat de Sussexjes dit toe zouden geven. Maar zeg nou zelf: het is toch zeker een leuk idee om je voor te stellen hoe de voormalige Suits-actrice en haar Britse prins al binge-watchend voor de TV tegen elkaar roepen: “We weten het: we noemen hem Archie!”? Ook Archie Comics, waar Riverdale op is gebaseerd, voelt zich vereerd getuige onderstaande tweet:

Master Archie

Omdat Prins Harry zelf geen kroonprins is, heeft Archie niet automatisch de titel van Prins gekregen. Hoe zit het dan wel? Even spieken op Wikipedia: Zijn ouders hadden hem wel de titel Earl van Dumbarton mee kunnen geven, maar naar verluidt zien ze daar vanaf. In plaats daarvan zal dit nieuwste lid van het Britse koningshuis “gewoon” Master Archie als titel krijgen. De kans dat deze jongeman het nog eens tot koning zal schoppen is trouwens klein, want hij is zevende in de lijn van troonopvolging.

Lees verder