Suits Rachel en Mike

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Suits Rachel en Mike

Super cute! Dikke knipoog naar Rachel in laatste seizoen Suits

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We wisten al dat Patrick J. Adams zijn rol als Mike Ross weer oppakt voor het laatste seizoen van Suits, maar dat Rachel Zane terug zou keren, leek ons heel sterk. En helaas, Meghan Markle is inderdaad niet fysiek aanwezig in Suits seizoen 9… Gelukkig geven de makers haar als afscheid echter wel een hele dikke, schattige knipoog!

Suits seizoen 9 zonder Meghan Markle?

Meghan Markle verliet Suits na zeven seizoenen vanwege haar huwelijk met de Britse prins Harry. In de serie namen Rachel en haar echtgenoot Mike samen afscheid. Ze begonnen namelijk een nieuw advocatenkantoor in Seattle. Toen duidelijk werd dat Mike zou terugkeren voor het laatste seizoen van Suits, hoopten de vele fans dat ook Rachel haar opwachting zou maken. Hun hoop bleek echter ijdel… Seizoen 9 van Suits staat puur in het teken van de reünie tussen Mike en Harvey. Dat neemt echter niet weg dat de makers Rachel heus niet vergeten zijn!

Suits-makers zijn Rachel echt niet vergeten!

In de meest recente aflevering van Suits maakt Mike een grapje over Rachel: "Als ik je zou vertellen hoe goed het met haar gaat, zou je me waarschijnlijk niet geloven". Te schattig, toch? We kunnen niet wachten tot we de aflevering mogen aanschouwen! Helaas lopen wij echter flink achter op Amerika…Vorige maand verscheen seizoen 7 van Suits namelijk pasop Netflix. Maar zodra we meer weten over de releasedatum van de laatste twee seizoenen lees je dat natuurlijk onmiddellijk!

Lees verder