• Nieuws

Captain America stuurt zijn schild naar heldhaftige kleuter

Captain America stuurt zijn schild naar heldhaftige kleuter

De zesjarige Bridger uit de Verenigde Staten veroorzaakt momenteel een enorme internethype! De kleuter raakte gewond toen hij zijn zusje redde van een hond! Chris Evans, Robert Downey Jr, Tom Holland en nóg een paar Avengers-acteurs namen contact op met de heldhaftige kleuter.

Het zesjarige ventje redde vorige week zijn zusje, toen ze werd aangevallen door een loslopende hond. Bridger ging voor zijn zusje staan, maar werd door het dier in zijn gezicht gebeten. Toen de hond losliet trok Bridger zijn zusje aan haar arm mee naar huis.

Deze dappere actie leverde het ventje 90 hechtingen op, waar hij momenteel van herstelt. Bridgers tante deelde het verhaal op Instagram, en stuurde het door naar verschillende acteurs uit de Avengers-films, waar de jongen enorm fan van is.

Avengers… assemble!

Het bericht werd opgepikt door actrice Anne Hathaway. Hoewel ze eigenlijk tot het ‘verkeerde’ team behoort (Hathaway speelde Catwoman in The Dark Knight Rises), maakte haar post aardig veel indruk!

Aangedaan door het verhaal ‘assembleden’ de Avengers zich online! Zo vertelde Chris Hemsworth dat hij Bridger een enorm stoere vent vond, en dat hij best bij de Avengers zou kunnen na zijn heldenactie.

Bericht wordt geladen...

Robert Downey Jr. meldde dat Bridger hem op zijn volgende verjaardag even moest bellen, omdat hij een bijzondere verrassing voor ‘m had. Wist je trouwens dat deze acteur enorm goed dieren kan tekenen?

Bericht wordt geladen...

Maar wat zei Downey Jr. nou over Captain America? Oh ja, Chris Evans had óók al contact met Bridger gehad! De acteur nam van de Avengers-set het schild van Captain America mee, maar die stuurt hij nu naar de kleine held! 

Bericht wordt geladen...

Tom Holland, bekend als Spider-Man, nodigde Bridger tot slot nog uit om langs te komen op de set van Spider-Man 3!

Alle geweldige aanbiedingen die hij krijgt van de Avengers zijn natuurlijk de droom van ieder kind (en waarschijnlijk ook aardig wat volwassenen!). Het is natuurlijk eerst de bedoeling dat de kleine held herstelt van zijn verwondingen.

Het is erg leuk om te zien hoe de Marvel-acteurs omgaan met Bridgers dappere verhaal. De filmsterren hebben op het moment natuurlijk niet bijzonder veel te doen, maar extreem gaaf dat ze wat tijd vrijmaken voor het dappere kereltje!