Video: Avengers-acteurs brengen muzikale ode aan Marvel-universum

Veronica Superguide logo
Video: Avengers-acteurs brengen muzikale ode aan Marvel-universum

Video: Avengers-acteurs brengen muzikale ode aan Marvel-universum

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nog maar enkele uurtjes en dan gaat Avengers: Endgame in première. Voor het zover is, herinneren de sterren van deze Marvel-film ons er nog even aan wat er allemaal op het spel staat…

Onweerstaanbaar

Gisteren waren de acteurs van Avengers: Endgame te gast bij The Tonight Show. Normaal ontaardt dat al snel in duffe pr-praatjes over hoe goed de film wordt en hoe gezellig het was om met elkaar samen te werken, maar gelukkig kwam de talkshow deze keer wat origineler uit de hoek. Samen met presentator Jimmy Fallon bracht de cast namelijk een onweerstaanbare ode aan het Marvel-universum!

Goose

Aan star power geen gebrek in deze video. Op de melodie van Billy Joels wereldhit ‘We didn’t start the fire’, komen al je favoriete Marvel-sterren voorbij. Onder meer Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Captain America), Paul Rudd (Ant-Man) en Brie Larson (Captain Marvel) bezingen de onverschrokken helden die het zullen opnemen tegen Thanos. Zelfs Goose komt nog even buurten! En een beetje Marvel-fan hoef je dit natuurlijk allang niet meer te vertellen, maar blijf vooral even zitten tot het einde.

Lees verder