Tom Holland als Spider-Man

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Holland als Spider-Man

Tom Holland onthult startdatum Spider-Man 3-opnames

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De toekomst van Spider-Man is behoorlijk spannend! Tom Holland heeft bekendgemaakt wanneer de opnames van de nieuwe Spider-Man-film beginnen.

Volgens Holland beginnen de opnames van de nieuwe Spider-Man-film in juli, in de bekende Pinewood Studio in Atlanta. Vanaf die datum kunnen we dus ook regelmatig updates en gave social media-posts verwachten over het project. Volgens de acteur is het verhaal ‘compleet gestoord en is hij er ontzettend blij mee’. Zendaya keert volgens Holland ook terug als Mary Jane, ‘maar hoe het precies zit tussen die twee? Ik weet het niet precies!’ Dat komt ons bekend voor!

Tegen The Philippine Enquirer zegt de acteur overigens nog niets te weten over Spider-Man’s nieuwe rol in het Marvel Cinematic Universe. ‘Ik weet niet precies wat hun plannen met me zijn…’

Een tijdje geleden was het totaal onduidelijk of Spider-Man ooit nog terug zou keren in de Marvel-films. De onderhandelingen tussen Sony en Marvel zaten muurvast, en even dacht iedereen dat Sony de muurkruiper voortaan weer voor zichzelf wilde houden. Hoe dat ook alweer zat, lees je hier!

Spider-Man 3, Venom

Na lange onderhandelingen (en ongetwijfeld een enorme zak geld) blijft Spider-Man tóch verbonden met The Avengers, én met zijn ‘eigen’ Marvel-hoekje bestaande uit Venom en Morbius. Venom 2, met Tom Hardy en Woody Harrelson in de hoofdrol, verschijnt op 2 oktober van dit jaar. Morbius, met Jared Leto als een zieke wetenschapper die zichzelf per ongeluk in een vampier verandert, staat gepland voor 30 juli.

Waar Spider-Man 3 precies over gaat is nog totaal onduidelijk, maar na de gigantische cliffhanger van Spider-Man: Far From Home (nu te zien op Netflix) zou het misdadig zijn als er geen vervolg zou komen. Spider-Man 3 wordt in juli 2021 verwacht.

Lees verder