Venom eddie brock tom hardy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Venom eddie brock tom hardy

Tom Hardy onthult eerste beeld Venom 2-schurk Cletus Kasady

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Ondanks dat Tom Hardy zijn Instagram-post inmiddels verwijderd heeft, gunnen we je toch graag een eerste blik op de schurk uit Venom 2: Cletus Kasady. Deze badguy wordt gespeeld door Woody Harrelson, die in de tweede Venom-film uitgroeit tot Carnage...

Eerste Venom 2-foto nieuwe look Cletus Kasady

Wat is er toch aan de hand met Tom Hardy? Hij blijft blijkbaar foto's vanaf de set van Venom 2 plaatsen... en verwijderen! Ach ja, op het internet is niets ooit echt weg. Zodoende kunnen we je alsnog trakteren op een eerste blik op Cletus Kasady. Zoals de oplettende kijker zal zien, is er nogal wat veranderd aan het haar van Woody Harrelson. De rode dweil heeft voor de tweede Venom-film plaatsgemaakt voor een kortgeknipte look.

Venom 2 Cletus Kasady Carnage Woody Harrelson

Twee schurken en Spider-Man in Venom 2?

Andy Serkis staat aan het roer van Venom 2. In zijn comicfilm zien we hoe Tom Hardy opnieuw in de huid kruipt van Eddie Brock en Venom. Al in de eerste film werd Cletus Kasady, aka Carnage, kort geïntroduceerd. Het werd kortgeleden bevestigd dat Harrelson ook te zien zou zijn in Venom 2. Waarschijnlijk is hij echter niet de enige schurk in deze sequel. Naar verwachting is Naomie Harris (Moonlight) te zien als Shriek, de love interest van Carnage.

Daarnaast zou het natuurlijk super leuk zijn als we Spider-Man ook al effe langs zien zwaaien... Begin oktober weten we meer! Dan wordt Venom 2 in de bioscoop verwacht.

Lees verder