De opnames van Venom 2 zijn begonnen! Tom Hardy is een beetje van slag...

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De opnames van Venom 2 zijn begonnen! Tom Hardy is een beetje van slag...

Opnames Venom 2 beginnen: Tom Hardy... in de war!

|
|

Laatste update:

De opnames voor Venom 2 zijn begonnen en hoofdrolspeler Tom Hardy vierde dat op onnavolgbare wijze! Hij kletste een paar foto’s op Instagram én verwijderde ze weer!

Tom Hardy besloot de start van de opnames te vieren met een paar Instagram-posts, maar verwijderde deze vrij snel weer. Waarom hij dat deed is totaal onduidelijk! Soms vragen studio’s een acteur om social media-posts te verwijderen als er gevoelige informatie te zien is (of gewoon keihard te liegen), maar dat leek bij deze post niet het geval.

We zien Tom Hardy in de make-up zitten, met de ‘cryptische’ boodschap ‘We R Venom, Day One’ (oftewel: de eerste opnamedag). Ziet iedereen iets over het hoofd? Hier staat toch geen rare informatie in, mensen!?

Venom 2

De laatste tijd is Hardy natuurlijk enorm bezig met Venom 2, waarin Venoms rode aartsvijand Carnage waarschijnlijk meedoet. In de eerste film speelde Woody Harrelson (heel kort) de gestoorde Cletus Kassady, die met zijn eigen symbioot in een bloeddorstig, levensgevaarlijk monster verandert.

Gisteren deelde Hardy trouwens ook al een foto van de set, waar zijn hondje Blue een eigen toegangskaartje heeft! Hij verwijderde ook deze foto vrij snel, maar even later verscheen hij weer. Alles goed, Tom?

We are Venom

Venom verscheen vorig jaar, en hoewel critici er weinig van moesten hebben, werd het een dikke hit! De opvolger werd snel aangekondigd, en op dit moment lijkt het er zelfs op dat Tom Holland en Tom Hardy over een tijdje in dezelfde Spider-Man-film zullen zitten!

Door de aanwezigheid van Woody Harrelson als Carnage, en de geruchten dat Naomie Harris de schurk Shriek speelt, lijkt het erop dat er naar een Maximum Carnage-film toegewerkt wordt. In deze verhaallijn verzamelt Carnage een clubje superschurken om onschuldige New Yorkers af te slachten. Spider-Man en Venom moeten samenwerken om deze slagers te stoppen!

Het duurt nog wel even voor we zover zijn: Venom 2 staat gepland voor een release aan het einde van 2020.

Lees verder