Carmel Laniado en Robert Downey Jr.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carmel Laniado en Robert Downey Jr.

Dolittle: We lieten Robert Downey Jr. dieren tekenen (en hij haatte het)

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dolittle draait vanaf 16 januari in de bioscoop, en dus vloog Superguide naar Los Angeles om een interview te doen met Robert Downey Jr.! Het resultaat? RDJ sloeg onze interviewer op zijn bek. Soort van. 

En die gaat hij natuurlijk nóóóit meer wassen, dat begrijp je wel!De legendarische Iron Man-acteur (die Tony Stark opnieuw gaat spelen op Disney+) ontpopte zich als een waar kunstenaar toen we 'm vroegen om dieren te krabbelen voor zijn 'menselijke' Dolittle-tegenspelers Harry Collett en Carmen Laniado. Die arme kids moesten vervolgens raden wat RDJ met frisse tegenzin op papier toverde en... dat ging nog vrij goed ook! Blijkbaar is hij nogal gevoelig voor stroopwafels en geef 'm eens ongelijk.

Dolittle

Uiteraard ken je Eddie Murphy als de dokter die met dieren kan praten, maar nu is het de beurt aan Robert om wonderdokter Dolittle gestalte te geven. Gelukkig zit er nog een klein MCU-tintje aan deze nieuwe Dolittle: Spider-Man-acteur Tom Holland spreekt de stem in van hond Jip. De rest van de cast is óók nogal indrukwekkend. Zo spreken Rami Malek, John Cena, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Octavia Spencer en nog vele anderen allemaal dierenstemmen in! 

Dolittle draait vanaf 16 januari in de bioscoop.

Lees verder