Arcane seizoen 2 komt, maar wanneer?

Arcane
© Netflix

De Netflix-animatieserie Arcane is bijna nét zo populair als het computerspel League of Legends, waar het verhaal op gebaseerd is. Netflix heeft bekendgemaakt dat het werk aan Arcane seizoen 2 gestart is!

Arcane draait om helden en schurken uit twéé steden: het schatrijke, technologisch geavanceerde Piltover én de ranzige onderbuik van deze stad: Zaun. De heldin Vi (Haylee Steinfeld) en haar zus Powder (Emma Purnell) proberen te overleven van afval in Zaun, maar als ze een lading magische kristallen stelen dreigen de twee steden elkaar de oorlog te verklaren.

Computerspellen die worden bewerkt tot een film of serie zijn vaak om te huilen, maar Arcane is succesvol én krijgt torenhoge reviewscores. Fans van de serie én League of Legends hebben dus alle reden om te juichen.

Arcane seizoen 2

Het werk aan het tweede seizoen van de populaire serie is dus begonnen, maar volgens Riot Games (de makers van het computerspel League of Legends) duurt het sowieso tot 2023 voordat het avontuur in Arcane verdergaat.

Het is een lange zit maar gelukkig is er nog véél meer knappe animatie te streamen! Op Netflix staan twee seizoenen Love, Death + Robots voor je klaar en op Disney+ staat een gave animeserie die is geïnspireerd door Star Wars! Als je meer zin hebt in klassieke Japanse tekenfilms: er staan veel schitterende tekenfilms van Studio Ghibli op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Als je in een écht wilde bui bent zijn Castlevania en Devilman Crybaby óók aanraders.