Aquaman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Aquaman
Superhelden

Oh nee! Aquaman 2 en Shazam! 2 weer uitgesteld

|
|

Laatste update:

Warner Bros. stelt de premières van de vervolgen op Aquaman en Shazam! uit. De superheldenfilms halen dit jaar niet meer; Aquaman and the Lost Kingdom verschijnt nu december 2023 in de bioscoop en Shazam! Fury of the Gods komt maart 2023 uit.

Het rommelt bij Warner Bros.

The Hollywood Reporter kwam als eerste met het nieuws. Er wordt niet duidelijk gemaakt wat precies de reden is van dit besluit. Het is sinds de fusie van WarnerMedia en Discovery erg onrustig rond releases van Warner Bros. Zo werd bijvoorbeeld besloten de film Batgirl te schrappen, gemaakt door het Belgische regisseursduo Bilall Fallah en Adil El Arbi.

Amber Heard

Rond Aquaman 2 ontstond ook commotie door de rechtszaak tussen hoofdrolspeelster Amber Heard en haar ex, Johnny Depp. Er werd zelfs een petitie door boze Depp-fans gestart om Amber uit de film te verwijderen.

Het is ook niet de eerste keer dat de films worden verschoven. Aquaman 2 stond eerst gepland voor december 2022, maar werd begin dit jaar naar maart 2023 verplaatst. Shazam! 2 werd juist vervroegd, naar december 2022. Dit deed Warner Bros. naar eigen zeggen door de nasleep van de coronacrisis, die bioscopen over de hele wereld met flinke (financiële) problemen opzadelde.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP / Veronica Superguide

Lees verder