Amber Heard Johnny Depp

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Amber Heard Johnny Depp
Hollywood

Flinke tegenslag voor Amber Heard in Johnny Depp-zaak

|
|

Laatste update:

Amber Heard blijft maar verliezen incasseren. Een rechtbank in Virginia heeft woensdag haar verzoek afgewezen om de uitspraak in de slepende zaak tussen haar en haar ex Johnny Depp nietig te verklaren.

Dat meldt Variety. De rechter gaat niet mee in de argumenten die Amber aandroeg om de uitspraak te verwerpen.

Verkeerde geboortedatum

Volgens de advocaten van Amber was er sprake van fraude omdat een van de juryleden niet de juiste geboortedatum op zijn oproepkaart had staan. Maar volgens de rechter had dit probleem eerder aangekaart moeten worden. Bovendien acht de rechter niet bewezen dat hier sprake is geweest van opzettelijke fraude.

Hollywood-rechtszaak van de eeuw

Johnny klaagde Amber aan vanwege een opiniestuk dat ze schreef over haar ervaringen met huiselijk geweld. Ze noemde in het artikel in de Washington Post geen naam, maar volgens de acteur was het overduidelijk dat het over hem ging. Hij stelde dat zijn carrière en reputatie daaronder hebben geleden en eiste een schadevergoeding. De zaak zelf ging kneiterviral en veranderde al snel in één groot Hollywood-achtig spektakel.

De jury gaf Johnny uiteindelijk gelijk en wees hem ruim 10 miljoen dollar toe. Amber kan nog beroep aantekenen tegen deze uitspraak. De verwachting is dat haar advocaten dat ook gaan doen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder