Anouk Teeuwe in The Voice of Holland 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk Teeuwe in The Voice of Holland 2021

Anouk baalt van finale The Voice of Holland

|
|

Laatste update:

De finale van The Voice of Holland had een bijzondere avond voor de kandidaten moeten worden. Maar Anouk kon het toch niet laten om de feestvreugde een beetje te temperen…

Op de schop

Anouk trok gisteren openlijk de stemprocedure van The Voice of Holland in twijfel. De altijd uitgesproken coach liet opnieuw doorschemeren dat het volgens haar niet terecht was dat Jasper het had geschopt tot de finale. Wat Anouk betreft moet het beoordelingsproces van The Voice dan ook flink op de schop.

Gastjury

Ik zou bij het volgende seizoen toch wel heel graag zien dat de coaches, met een extra soort gastjury, de beoordelingen doen voor de eerste drie liveshows”, legde Anouk tijdens de finale van The Voice of Holland uit. “Het publiek gaat dan pas stemmen in de finale, als er twee over zijn. Dat lijkt mij een goed plan.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

‘Wel fair’

Natuurlijk loopt RTL inkomsten mis als het publiek minder kansen krijgt om te stemmen op hun favoriete kandidaten. Maar ook hier had Anouk een oplossing voor: “Ik wil best een deel van mijn salaris inleveren, maar dat het dan wel fair gaat.” Het is niet de eerste keer dat Anouk het stemsysteem van The Voice of Holland op de korrel neemt. Eerder deze maand sprak zij al haar afschuw uit over het feit dat de stem van het publiek zwaarder woog dan die van de coaches.

Lees verder