Anouk in The Voice of Holland 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk in The Voice of Holland 2021

Anouk gaat los op kijkers The Voice: ‘Dit slaat nergens op’

|
|

Laatste update:

Vanavond gingen de liveshows van The Voice of Holland van start. En natuurlijk was het feest niet compleet zonder tirade van Anouk!

Jasper

The Voice of Holland-kandidaat Jasper had wat goed te maken. Eerder speelde de zenuwen hem parten, maar in de liveshow kreeg hij de kans om zich te herpakken. Deze keer was het echter niet de stress die roet in het eten gooide, maar een hese stem. Voor Anouk was het duidelijk: het podium van The Voice was nog een maatje te groot voor de sympathieke zanger. Toch was het optreden volgens de kijkers goed genoeg om een plek in de volgende ronde te verzekeren… tot groot ongenoegen van de Haagse coach!

Anouk gaat los op kijkers The Voice: ‘Dit slaat nergens op’

Koekoek

“Ik begrijp gewoon nog steeds niet waarom het land kiest en niet waarom je de coaches laat kiezen”, begon Anouk haar tirade. “Dit slaat natuurlijk – ja, sorry Jasper - dit slaat gewoon fucking nergens op. Really? Zijn jullie helemaal koekoek geworden?”, vroeg de uitgesproken zangeres zich hardop af terwijl ze naar haar voorhoofd wees.

Dé podcast over series en films!

Gefrustreerd

The Voice of Holland-presentator Martijn Krabbé probeerde de boel nog te sussen. “Anouk, zoals je nooit in discussie moet gaan met een coach als presentator, zo moet je ook nooit in discussie als coach met de stem van het publiek. Er is gekozen, en zo is het.” De Haagse zangeres barstte hierop in lachen uit, een lach die al snel overging in een gefrustreerde gil. “Ik kan dit niet aan, echt niet.” Het is natuurlijk niet de eerste keer Anouk zo fel uithaalt, eerder moest zangeres Brenda het nog ontgelden.

Lees verder