Jan Smit, Waylon, Ali B en Anouk in The Voice of Holland najaar 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan Smit, Waylon, Ali B en Anouk in The Voice of Holland najaar 2020

Dit is de winnaar van The Voice of Holland 2021

|
|

Laatste update:

De grote finale van The Voice of Holland is gestreden! Wij vertellen je graag wie de talentenjacht dit jaar heeft gewonnen.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de finale van The Voice of Holland!

Wie won de finale van TVOH?

De finale van TVOH begon natuurlijk met vier kandidaten. Nadat in eerste instantie Jasper en Nienke het veld moesten ruimen, bleven Dani en Sem over om de strijd onderling uit te vechten. Deze twee mochten allebei hun (eventuele…) nieuwe single ten gehore brengen. Uiteindelijk kon er echter maar één de winnaar zijn… En dat is: Dani! Hij wist zojuist de finale van The Voice of Holland op zijn naam te schrijven.

Dani is de winnaar van The Voice 2021

Of je de winst van Dani nu terecht vindt of niet, je moet toegeven dat de finale van TVOH weer lekker spectaculair was! Hopelijk hadden jullie ons advies om voldoende popcorn in te slaan opgevolgd. Van de opening van de show door de veelbesproken Marco Borsato tot coach Ali B die glashard zijn tekst vergat en de zenuwslopende optredens van pechvogel Jasper; er was genoeg om van te genieten. We zetten wat reacties op een rijtje:

Maar goed, uiteindelijk gaat het natuurlijk allemaal om de winnaar. Dani mag dus aansluiten bij dit toplijstje met eerdere winnaars van de talentenjacht. We zijn benieuwd hoe het hem in de toekomst vergaat. Ook de verliezers hoeven echter niet te wanhopen. Soms worden de verliezers zelfs succesvoller dan de winnaars!

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder