The Voice of Holland 2021 finale Ali B duet Nienke

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Voice of Holland 2021 finale Ali B duet Nienke

Ali B raakt tekst kwijt tijdens The Voice: ‘Waylon is een bitch’

|
|

Laatste update:

De grote finale van The Voice is in volle gang. En tot dusver is het alles behalve saai… Dat heeft echter niet zo zeer te maken met geweldige optredens van de finalisten. Het was namelijk zojuist Ali B die alle aandacht naar zich toe trok!

Ali B raakt tekst kwijt

Nadat de veelbesproken Marco Borsato de grote finale van The Voice of Holland opende, waren de kandidaten aan de beurt. Nienke koos daarbij voor het nummer Aicha van Outlandish. Coach Ali besloot halverwege bij te springen met een rap: een ode aan zijn pupil. “Je bent een meisje met klasse. Het liefst maak je iedereen blij met je grappen.” Het begon zo zoet, maar ging al snel helemaal mis! Ali raakte zijn tekst namelijk compleet kwijt. Zoals een echte performer betaamt, besluit hij dan maar te improviseren: "Ik ga freestylen", horen we de coach zeggen.

'Anouk heeft een zwarte ziel'

Tijdens zijn freestyle besluit Ali B een paar bommetjes te droppen: "Jan Smit is een snitch. Waylon is een bitch", rapt hij. Ondanks dat de coaches het niet altijd even lekker met elkaar kunnen vinden, leek deze dis vooral oprecht grappig bedoeld te zijn. De heren kunnen er in ieder geval ook smakelijk om lachen! Ook Anouk ziet er de humor wel van in als Ali haar beticht van het hebben van “een zwarte ziel”. Ondanks alle ophef om haar heen, zingt Nienke trouwens onverstoorbaar en zuiver door.

Of Nienke The Voice uiteindelijk weet te winnen, vertellen we je straks.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder