Heftig: beelden Voice-ruzie Ali B en Waylon uitgelekt

Ali B en Waylon

Volgens Albert Verlinde zouden Waylon en Ali B met elkaar op de vuist zijn gegaan tijdens The Voice, maar dat ontkent Ali. Wel is er nu een filmpje uitgelekt waarin het er wel degelijk enorm heftig aan toe gaat tussen de twee coaches, al zien we in die beelden niemand klappen uitdelen.

Het gaat om een héle felle woordenwisseling in de studio, vermoedelijk na een auditie. Terwijl Jan Smit en Anouk (via haar scherm) toekijken, loopt Ali richting Waylon en begint er een verhitte discussie. 

De beelden

Deze fittie-beelden zijn gelekt door de bekende Insta-roddelaar Fawrynotsawry. RTL Boulevard zond het filmpje zojuist ook uit in de uitzending. Waar de beef tussen Waylon en Ali precies over ging? Dat weten we niet. Wel schiet - in dit specifieke fragment - vooral Ali nogal uit zijn slof. "Fuck jou en je fucking mening", scheldt hij. "Je bent een vies klein mannetje met een hele grote bek!" En ook: "fucking mafkees die je bent!"

Reactie Ali

"Waylon en ik hebben dit eerder meegemaakt", reageerde Ali tegen RTL Boulevard na het uitlekken van de beelden. Hij benadrukt dat ze niet fysiek hebben gevochten. "We zij emotionele broers en zijn net getrouwd wat dat betreft. Na afloop knuffelen we elkaar (...) Dit is het laatste wat ik heb gezegd en ik ga er niks meer over zeggen." Het zit de coach niet lekker dat de beelden online zijn gekomen. "Ali vindt het wel vervelend dat de beelden zijn uitgelekt en laat aan ons weten nu 'extra op zijn hoede te zijn'", aldus RTL Boulevard.