Angela de Jong, VI

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong, VI

Dit is waarom Angela de Jong even geen columns schrijft

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor Angela de Jong: haar galblaasoperatie is prima verlopen. Dat is ook goed nieuws voor bekend Nederland, want ze kan eventjes geen kritische columns voor het AD schrijven.

Angela de Jong is geopereerd aan haar galblaas. De operatie is prima verlopen en nu moet ze rust houden en opknappen.” Dat vertelde Luuk Ikink gisteren in RTL Boulevard.

Ziekenhuisopname

Eerder deze maand lag de columniste ook al in het ziekenhuis. Ze had last van een alvleesklierontsteking, veroorzaakt door een verstopping door galstenen. “Deze operatie is daar nu een gevolg van,” vertelt Luuk.

Veel lieve reacties

Angela was daardoor wekenlang afwezig, maar ze kreeg ontzettend lieve reacties. “Hartelijk dank voor alle berichtjes, kaartjes, steunbetuigingen, tips (‘pas op met hardgekookte eieren’) en bloemen. Ze deden met ontzettend goed,” vertelt ze in een column.

‘Vaker ziek worden’

De kritische columniste is het niet gewend om zoveel positieve berichten te ontvangen. Vanwege haar scherpe columns – recent ging zij nog los op Marco Borsato – zijn veel BN’ers boos op haar. (Toch heeft ze ook wel eens gelijk). De vriendelijke reacties waren voor haar een fijne afwisseling. “U reageerde zo lief de afgelopen weken en zo massaal dat ik stiekem dacht: ik moet vaker ziek worden.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder