Angela de Jong, VI

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong, VI

Angela de Jong verklaart afwezigheid: 'Lag in het ziekenhuis'

|
|

Laatste update:

Het was de trouwe fans van Angela de Jong opgevallen dat het al een paar dagen stil was rond de AD-columniste. Nu blijkt waarom: Angela lag namelijk de afgelopen dagen in het ziekenhuis. 

Aan RTL Boulevard legt de columniste uit wat er nu precies aan de hand was.

Pijnlijke oorzaak

"Ik ben helaas ziek", reageert ze op de vraag waarom er momenteel geen goudeerlijke column van haar verschijnt. "Heb tot een uur geleden in het ziekenhuis gelegen met een alvleesklierontsteking, veroorzaakt door een verstopping door galstenen. Dit was vreselijk pijnlijk, kan ik je wel vertellen. Het was heel erg schrikken, heel erg onverwacht en heel erg pijnlijk. Ik heb vijf dagen in het ziekenhuis gelegen." 

Operatie op de planning

De columniste mag nu thuis herstellen, maar er staat haar nog een hoop te wachten. "Ik moet binnenkort geopereerd worden, maar vooralsnog ben ik nu lekker thuis en heb ik geen pijn meer. Hopen dat het zo blijft tot de galblaas eruit is." Ondanks de pijn is ze gelukkig haar gevoel voor humor in de tussentijd niet verloren. "Als John de Mol belangstelling heeft voor een zak knikkers (mijn galblaas dus) mag hij mij bellen", grapt ze namelijk tot slot. En we weten natuurlijk allemaal hoe Angela zelf dacht over Marble Mania...

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

"Waar is Angela?" Daar is Angela!

Eén ding is wel duidelijk: er mag dan altijd veel gezegd en geschreven worden over haar (door veelal BN'ers), maar enkele fans misten haar columns al wel. "Al vijf hele dagen niks van Angela de Jong gehoord, gaat alles goed", schreef iemand vanmorgen al op Twitter. Een andere Twitteraar sloot zich daarbij aan. "Waar zijn de recensies van Angela bij mijn favoriete AD? Het is toch nog geen vakantie?" Nou, inmiddels weten we dus waar dat aan lag!

Wanneer Angela genoeg hersteld is om weer in de pen te kruipen, weten we dan helaas (nog) niet!

Lees verder