Angela de Jong doodsbang aan tafel bij Jinek: ‘Alsjeblieft!’

Freek Vonk kwam langs bij Eva Jinek. Als Angela de Jong dat had geweten, had zij afgezegd. Angela blijkt namelijk doodsbang voor Freeks special guest. Ze is zelfs zo bang dat ze van tafel springt!

angela de jong eva jinek freek vonk

Freek Vonk reist de hele wereld over voor zijn dierenprogramma’s. Vanaf morgen staat Freek echter wekelijks in een tv-studio. Dan begint namelijk zijn nieuwe show Freeks Saturday Night Safari. De bioloog kwam langs bij zijn ex, Eva Jinek, om erover te vertellen. Ook nam hij een special guest mee: zijn varaan, Johan!

Dit is waarom Freek een van de leukste mensen op tv is!

Angst voor dieren

Angela de Jong kijkt er niet naar uit om kennis te maken met de varaan. Als ze had geweten dat Johan langskwam, had ze afgezegd. “Ik ben voor alle dieren bang”, biecht ze op. Eva snapt daar niets van! Angela haar angst blijkt echter real: ze is zelfs bang voor hamsters. “Die til ik ook niet op.” Waar komt die fobie vandaan? Angela vindt dieren onberekenbaar: “Je weet niet wat ze doen.

'Ik ga ‘m afmaken'

Wanneer Freek Johan op tafel zet, springt Angela op. Ze blijft op veilige afstand staan. “Ik vind die kop ook zo eng, jongens! Alsjeblieft”, schreeuwt ze. Eva grapt dat Angela nu vast nooit meer iets negatiefs over haar of Freek zal schrijven. De columniste kan dat echter niet beloven: “Ik ga ‘m afmaken.” Wanneer Angela eindelijk gaat zitten, komt Johan naar haar toe. Ze weet niet hoe snel ze weg moet komen en gaat dan maar veilig in het publiek zitten!

Dit was voorlopig de laatste uitzending van Jinek. Lees hier wanneer Eva weer terug is op tv. Vanaf maandag neemt Beau het stokje over.