Wanneer komt Eva Jinek weer terug?

Vanavond is alweer de laatste aflevering van Jinek. Beau zal voorlopig het stokje van haar overnemen. De presentatrice maakte eerder al bekend dat zij in verwachting is. Prachtig nieuws, maar dit nieuws in combinatie met de slechte kijkcijfers zorgt voor de vraag: wanneer komt Eva Jinek weer terug?

Eva Jinek

Eva zakt al een tijdje verder weg in het kijkcijfermoeras. Ook allesweter van de Nederlandse tv, Tina Nijkamp, maakte zich al zorgen over Jinek. Een vakantie zal dan ook van harte welkom zijn voor de presentatrice. Maar in de wandelgangen wordt er flink gespeculeerd: zal Jinek nog wel terugkomen?

Zwangerschap

Ook haar zwangerschap blijkt voer voor speculatie. Zo krijgt ze naast de gebruikelijke felicitaties vooral kritiek van 'boomers' als Maarten van Rossem, die vindt dat ze te lang heeft gewacht met het krijgen van haar tweede kind. Maar naast deze kritiek is haar zwangerschap in combinatie met de lage kijkcijfers een goede reden kunnen zijn voor de presentatrice om voorlopig niet terug te keren op tv.

Reactie RTL

Veronica Superguide vroeg RTL wanneer we de presentatrice weer kunnen verwachten. “Net als vorig jaar neemt Eva na zes weken het stokje over van Beau. Dit staat volledig los van het feit dat zij in verwachting is”, aldus de zender. Het lijkt er dan ook niet op dan Eva zich gewonnen geeft of terugkeert naar NPO.

Jinek is vanavond, 17 maart, rond 22.00 uur te zien op RTL 4.