André Hazes en Angela de Jong

Veronica Superguide logo
André Hazes en Angela de Jong

Angela de Jong vreest: ‘André Hazes wordt The Voice-coach’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Met het vertrek van Jan Smit moet RTL op zoek naar een nieuwe coach voor The Voice. Angela de Jong vreest met grote vreze dat John de Mol al iemand op het oog heeft: André Hazes.

Marco Borsato toch niet terug in The Voice?

In de AD Media Podcast bespreken Angela de Jong, Dennis Jansen, Mark den Blanken en Manuel Venderbos het vertrek van Jan Smit als coach in The Voice of Holland (TVOH). De grote vraag is natuurlijk wie de zanger op gaat volgen. De geruchten dat Marco Borsato weer terugkeert op de rode draaistoel verwijst Angela meteen naar de prullenbak. Zij weet namelijk zeker dat André Hazes de opvolger van Jan wordt!

'John de Mol is dol op André Hazes'

Uiteraard heeft Angela het wel vaker bij het rechte eind. Toch zijn we benieuwd hoe de columniste aan deze wijsheid komt. Daar heeft ze verschillende redenen voor. Zo acht ze de kans groot dat RTL weer voor een zanger van het Nederlandstalige levenslied zal kiezen. Daarnaast is André al coach bij de Vlaamse The Voice Senior en doet hij dat zeker niet onverdienstelijk. Alhoewel hij wel van dat “schat en lieverd” af moet. “Daar is ie net Lil’ Kleine in”, aldus Angela. En dan de laatste doorslaggevende reden: “John de Mol is dol op [André].”

Ondanks dat Angela en de familie Hazes een nogal roerige relatie hebben, blijft ze zelfs met de komst van André gewoon naar The Voice kijken... Maar dan wel met een flinke kanttekening: “Dat betekent echter niet dat ik het per definitie leuk vind.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder